Σεισμός - Zukx1xbgxm2kkm / Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός έγινε στις 12:16, ήταν 6 βαθμών.

Σεισμός - Zukx1xbgxm2kkm / Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός έγινε στις 12:16, ήταν 6 βαθμών.. Σεισμός μεγέθους 6 ρίχτερ τρακούνησε περιοχή κοντά στην ελασσόνα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την ηπειρωτική ελλάδα. «ο σεισμός ήταν γύρω στα 6,2 με 6,3 ρίχτερ. Αποκαλυπτική διαμαρτυρία στο κέντρο της. Σεισμός μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στο θαλάσσιο χώρο 13 χιλιόμετρα δυτικά της κυπαρισσίας. Πολύ ισχυρός σεισμός 6 ρίχτερ στην ελασσόνα που έγινε αισθητος σε όλη τη θεσσαλία.λεπτομέρειες σε λίγοτο γαλλικό πρακτορείο κάνει λόγο για σεισμό εντάσεως 6,3.

Σεισμός 6 ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στη. Μέτρα προφύλαξης για την ασφάλεια σας. «ταρακουνήθηκαν» τα επτάνησα και πιο συγκεκριμένα το νησί των αντικυθήρων. Τρία λεπτά αργότερα ακολούθησε δεύτερος σεισμός μεγέθους 4,4 ρίχτερ με επίκεντρο 7 χιλιόμετρα από την ελασσόνα. 5,4 ρίχτερ στην αττάλεια της τουρκίας.

Ixh6m5op Vaewm
Ixh6m5op Vaewm from files.thetoc.gr
Σεισμό μεγέθους 5,9 ρίχτερ δείχνει η αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Σεισμός 6 ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στη. Πολύ ισχυρός σεισμός 6 ρίχτερ στην ελασσόνα που έγινε αισθητος σε όλη τη θεσσαλία.λεπτομέρειες σε λίγοτο γαλλικό πρακτορείο κάνει λόγο για σεισμό εντάσεως 6,3. Μέτρα προφύλαξης για την ασφάλεια σας. Έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές της μεσσηνίας και της ηλείας. Ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ αναστάτωσε την ευρύτερη περιοχή της θεσσαλίας, λίγο μετά ο πρώτος σεισμός, έγινε αισθητός από την αττική μέχρι και την θεσσαλονίκη. Ζημιές σε δαμάσι λάρισας και μεσοχώρι ελασσόνας. Σεισμός • (seismós) m (genitive σεισμοῦ).

«ο σεισμός ήταν γύρω στα 6,2 με 6,3 ρίχτερ.

Πολύ ισχυρός σεισμός 6 ρίχτερ στην ελασσόνα που έγινε αισθητος σε όλη τη θεσσαλία.λεπτομέρειες σε λίγοτο γαλλικό πρακτορείο κάνει λόγο για σεισμό εντάσεως 6,3. Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της ελλάδας, ανάμεσά τους και στην αττική. Ειδικότερα σεισμός ο οποίος έγινε αισθητός στην αττική και σε αρκετές περιοχές της χώρας (υπάρχουν αναφορές από καρδίτσα, τρίκαλα, βόλο. Σεισμός μεγέθους 6 ρίχτερ τρακούνησε περιοχή κοντά στην ελασσόνα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την ηπειρωτική ελλάδα. Ο πρόσφατος καταστρεπτικός σεισμός που έπληξε την πόλη της θεσσαλονίκης ήταν ο σεισμός με επίκεντρο στην περιοχή μεταξύ των λιμνών βόλβη και λαγκαδά. Ο σεισμός έγινε αισθητός ακόμα και στην αττική και τη θεσσαλονίκη. Σεισμός 6 ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στη. Ο σεισμός έγινε αισθητός και στην δυτική θεσσαλία, στις περιοχές των τρικάλων και της καρδίτσας, όπου και στις δύο πόλεις ο κόσμος βγήκε στους δρόμους για ασφάλεια. «ο σεισμός ήταν πολύ δυνατός, ήταν επιφανειακός και προέρχεται από πολύ γνωστό ρήγμα» ανέφερε χαρακτηριστικά. Ζημιές σε δαμάσι λάρισας και μεσοχώρι ελασσόνας. Σεισμός είναι η αισθητή ανατάραξη της επιφάνειας ενός ουράνιου σώματος λόγω απότομων μετακινήσεων μαζών, που συνοδεύεται από σεισμικά κύματα που μεταφέρουν την ενέργεια του σεισμού. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τρεις σεισμοί της τάξης των 5 ρίχτερ, ενώ έχουν περάσει μόλις τέσσερις ώρες από τον σεισμό», δήλωσε στο απε ο σεισμολόγος. Iσχυρός σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην ελασσόνα.

Η σεισμική δόνηση ήταν ιδιαίτερα αισθητή. Τρία λεπτά αργότερα ακολούθησε δεύτερος σεισμός μεγέθους 4,4 ρίχτερ με επίκεντρο 7 χιλιόμετρα από την ελασσόνα. Στη σεισμόπληκτη περιοχή μεταβαίνει κυβερνητικό κλιμάκιο. Ο σεισμός έγινε αισθητός και στην δυτική θεσσαλία, στις περιοχές των τρικάλων και της καρδίτσας, όπου και στις δύο πόλεις ο κόσμος βγήκε στους δρόμους για ασφάλεια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός έγινε στις 12:16, ήταν 6 βαθμών.

Gtjey Muxh3pam
Gtjey Muxh3pam from www.in.gr
Δείτε το εκπαιδευτικό βίντεο και διαβάστε το άρθρο με χρήσιμες οδηγίες για την προστασία από τους σεισμούς. Τρία λεπτά αργότερα ακολούθησε δεύτερος σεισμός μεγέθους 4,4 ρίχτερ με επίκεντρο 7 χιλιόμετρα από την ελασσόνα. Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της ελλάδας, ανάμεσά τους και στην αττική. Ειδικότερα, ο σεισμός σημειώθηκε 20 νότια νοτιοδυτικά της ελασσόνας, κοντά στον τύρναβο, με εστιακό βάθος 10χλμ. Σεισμός • (seismós) m (genitive σεισμοῦ). Σεισμό μεγέθους 5,9 ρίχτερ δείχνει η αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Στη σεισμόπληκτη περιοχή μεταβαίνει κυβερνητικό κλιμάκιο. Kατέρρευσε εκκλησία στο μεσοχώρι, ζημιές σε παλιά σπίτια και συνεχείς και ισχυροί μετασεισμοί.

«ο σεισμός ήταν γύρω στα 6,2 με 6,3 ρίχτερ.

Δυτικά της πόλης του τυρνάβου. Τρία λεπτά αργότερα ακολούθησε δεύτερος σεισμός μεγέθους 4,4 ρίχτερ με επίκεντρο 7 χιλιόμετρα από την ελασσόνα. Πολύ ισχυρός σεισμός 6 ρίχτερ στην ελασσόνα που έγινε αισθητος σε όλη τη θεσσαλία.λεπτομέρειες σε λίγοτο γαλλικό πρακτορείο κάνει λόγο για σεισμό εντάσεως 6,3. Σεισμός είναι η αισθητή ανατάραξη της επιφάνειας ενός ουράνιου σώματος λόγω απότομων μετακινήσεων μαζών, που συνοδεύεται από σεισμικά κύματα που μεταφέρουν την ενέργεια του σεισμού. 5,4 ρίχτερ στην αττάλεια της τουρκίας. Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της ελλάδας, ανάμεσά τους και στην αττική. Ζημιές σε δαμάσι λάρισας και μεσοχώρι ελασσόνας. Σεισμός μεγέθους 6 ρίχτερ τρακούνησε περιοχή κοντά στην ελασσόνα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την ηπειρωτική ελλάδα. O σημερινός σεισμός στη βόρεια θεσσαλία είναι «ισχυρότερος από ό,τι νομίζαμε αρχικά», δήλωσε στο αθηναϊκό/μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων ο. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 12:16 και σύμφωνα με την αυτόματη λύση τρία λεπτά αργότερα, στις 12:19 έγινε και δεύτερος ισχυρός σεισμός μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, με επίκεντρο 7. Στη σεισμόπληκτη περιοχή μεταβαίνει κυβερνητικό κλιμάκιο. Σεισμός • (seismós) m (genitive σεισμοῦ). Ο πρόσφατος καταστρεπτικός σεισμός που έπληξε την πόλη της θεσσαλονίκης ήταν ο σεισμός με επίκεντρο στην περιοχή μεταξύ των λιμνών βόλβη και λαγκαδά.

Σεισμός μεγέθους 6 ρίχτερ τρακούνησε περιοχή κοντά στην ελασσόνα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την ηπειρωτική ελλάδα. Iσχυρός σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην ελασσόνα. Ζημιές σε δαμάσι λάρισας και μεσοχώρι ελασσόνας. Σεισμός μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στο θαλάσσιο χώρο 13 χιλιόμετρα δυτικά της κυπαρισσίας. 5,4 ρίχτερ στην αττάλεια της τουρκίας.

Seismos Twra Sthn Elassona Ais8htos Se Attikh Eyboia Kai 8essalonikh Evima Eidhseis Eyboia
Seismos Twra Sthn Elassona Ais8htos Se Attikh Eyboia Kai 8essalonikh Evima Eidhseis Eyboia from i2.wp.com
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός έγινε στις 12:16, ήταν 6 βαθμών. «ταρακουνήθηκαν» τα επτάνησα και πιο συγκεκριμένα το νησί των αντικυθήρων. «το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 10 χλμ. Σεισμός μεγέθους 6 ρίχτερ τρακούνησε περιοχή κοντά στην ελασσόνα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την ηπειρωτική ελλάδα. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τρεις σεισμοί της τάξης των 5 ρίχτερ, ενώ έχουν περάσει μόλις τέσσερις ώρες από τον σεισμό», δήλωσε στο απε ο σεισμολόγος. Πολύ ισχυρός σεισμός 6 ρίχτερ στην ελασσόνα που έγινε αισθητος σε όλη τη θεσσαλία.λεπτομέρειες σε λίγοτο γαλλικό πρακτορείο κάνει λόγο για σεισμό εντάσεως 6,3. Σημειώνεται ότι ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός 5,9 ρίχτερ στη θεσσαλίαο ισχυρός σεισμός των 5,9 ρίχτερ στη θεσσαλία έγινε αισθητός μέχρι και στην αθήνα.

Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της ελλάδας, ανάμεσά τους και στην αττική.

Ο σεισμός έγινε αισθητός ακόμα και στην αττική και τη θεσσαλονίκη. Iσχυρός σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην ελασσόνα. Σεισμός • (seismós) m (genitive σεισμοῦ). Η σεισμική δόνηση ήταν ιδιαίτερα αισθητή. Σεισμός είναι η αισθητή ανατάραξη της επιφάνειας ενός ουράνιου σώματος λόγω απότομων μετακινήσεων μαζών, που συνοδεύεται από σεισμικά κύματα που μεταφέρουν την ενέργεια του σεισμού. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τρεις σεισμοί της τάξης των 5 ρίχτερ, ενώ έχουν περάσει μόλις τέσσερις ώρες από τον σεισμό», δήλωσε στο απε ο σεισμολόγος. Δυτικά της πόλης του τυρνάβου. 5,4 ρίχτερ στην αττάλεια της τουρκίας. Σεισμός μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στο θαλάσσιο χώρο 13 χιλιόμετρα δυτικά της κυπαρισσίας. Σεισμός 6 ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στη. Ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ αναστάτωσε την ευρύτερη περιοχή της θεσσαλίας, λίγο μετά ο πρώτος σεισμός, έγινε αισθητός από την αττική μέχρι και την θεσσαλονίκη. Ισχυρός σεισμός 5,9 ρίχτερ στη θεσσαλίαο ισχυρός σεισμός των 5,9 ρίχτερ στη θεσσαλία έγινε αισθητός μέχρι και στην αθήνα. Ισχυρός σεισμός 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, με επίκεντρο την ελασσόνα, σημειώθηκε στις 12.16 το μεσημέρι, προκαλώντας τον ελαφρύ τραυματισμό τριών ατόμων από καταρρεύσεις τοίχων και λοιπές.

Feature Ad (728)

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel